WEBINAR GRATUIT
CĂȘTIGĂ MAI MULT ÎN DOMENIUL BEAUTY

Învață cum să realizezi o strategie astfel să ai mai multe cliente și să câștigi mai mult.

Webinarul este gratuit dar este nevoie să te înscrii acum

Din acest webinar vei afla:

Strategia de afaceri te ajută să îți îndeplinești orice obiectiv îți propui. Este planul de acțiune, este arma de care ai nevoie pentru a crește în acest domeniu. Din păcate multe persoane renunță la această meserie pentru că nu știu cum să își realizeze această strategie.

Te-ai săturat să faci mereu postări fără rezultate? Ai încercat tot și simți că nu mai știi cum să ajungi la clientele tale? Ai locuri goale în agendă și acest lucru te frustrează?

Îți dorești ca clientele să apeleze la tine și nu la concurență? Află ce poți face astfel să te diferențiezi de competiția ta și să îți crești notorietatea.

Știu și înțeleg care sunt aceste frici. Știai că dacă nu rezolvi aceste frici nu vei putea să te dezvolți și să crești în acest domeniu?  Învață cum poți să treci peste ele și să începi procesul de dezvoltare.

Acest webinar este susținut de:
Alexandra Ardelean - CEO JUBLIEN BEAUTY, Award Winner MUA & trainer, antreprenor

Alexandra Ardelean este Dublă Campioană Națională la Make-up, Locul 1 European, Locul 5 Mondial .

Cu o experiență de peste 10 ani de zile, Alexandra a studiat arta machiajului atât la noi în țară cât și în străinătate în țări precum Rusia și America

Este fondatoarea primului magazin de cursuri online specializat pe domeniul beauty din Romania, afacere prezentată în cadrul emisiunii Imperiul Leilor la Pro Tv.

Este fondatoarea Academiei, Creative Academy unde instruiește fete pasionate de machiaj și a brandului Jublien Beauty

Este cunoscută la nivel internațional, lucrările ei au aparut în reviste în America dar și în Europa, precum Vogue Italia.

Astăzi este mentor și ajută persoanele la început de drum în domeniul beauty să își realizeze o strategie prin care să atingă succesul.

Webinarul este gratuit dar este nevoie să te înscrii acum

Start typing to see products you are looking for.