Beauty

Cum a luat naștere Jublien Beauty?

Alexandra Ardelean, fondatoarea brand-ului Jublien Beauty, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul beauty, după testarea a zeci de brand-uri de produse și sute de pensule, a luat decizia de a realiza un brand adaptat special nevoilor clienților.

Multe persoane își doresc produse care să fie ușor de aplicat, să reziste, să ofere un look profesional, dar în același timp să păstreze un feeling natural.

Prin conceptul nostru ne dorim să oferim clienților  strict produsele de care au nevoie, produse care se potrivesc fiecăruia, reușind astfel să reducem consumerismul și să fim un brand sustenabil.

Un brand care promite să ofere o experiență unică, produse de top la prețuri accesibile, sustenabile, dar mai ales personalizabile.

Jublien Beauty este o combinație între produsele profesionale și cele de lux. Pot fi folosite atât în machiajul de zi cu zi cât și pentru cel profesional.

Acordăm mare atenție la tot ce înseamnă textura produselor, ușurința aplicării acestora, ingrediente, dar și la partea de ambalaj pentru a fi cât mai sustenabili.

Produsele Jublien sunt vegane, cruelty free.

Related Posts