Beauty

Ce este diferit la pensulele Jublien?

Când am pornit acest brand, am hotărât să facem ceva diferit și să vă ajutăm în mod real.

Pensulele Jublien au fost realizate de către Award Winner MUA-Alexandra Ardelean, după mai bine de 10 ani de muncă în acest domeniu și după ce a testat sute de pensule.

În chitul unui make-up artist există o grămadă de pensule, de dimensiuni diferite și păr diferit. Deoarece lucrăm cu texturi cremoase și prăfoase avem nevoie de 2 tipuri de păr, sintetic și natural. Acest lucru ne împinge să achiziționăm mai multe pensule și mai ales să avem din ce în ce mai puțin loc în etui. Am ajuns să am un etui care cântărea 3 kg cu o grămadă de pensule pe care nu le foloseam mereu, să nu mai spun când venea vremea să le spăl pe toate, pierdeam chiar și ore.

Așa că mi-a venit ideea să lansez un kit de pensule care să înlocuiască toate acele kilograme de pensule.  Deoarece pensulele Jublien au ca păr fibra vegetală de porumb, acest tip de păr înlocuiește pensulele din păr natural și sintetic.

Cum este posibil? Dacă ne uităm la microscop vom vedea că textura firului de păr imită perfect pe cel natural. Astfel, pensulele se comportă la fel, atât pe texturi cremoase, cât și prafoase. Să nu mai spunem cât de ușor este procesul de curățare și mai ales că nu mai pierdem mult timp la această etapă.

Chiar dacă suntem la început, obicetivul nostru este să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri rezonabile.

Related Posts

Lasă un răspuns